Metallisering

Metallisering og korrosionsbeskyttelse af stål og jern i højeste kvalitet i Vamdrup
Tag kontakt

Metallisering

af højeste kvalitet

i Vamdrup

Metallisering er et rustbeskyttende lag, som er væsentlig bedre end zinkmaling. Metalliseringen udføres med det nyeste udstyr indenfor lysbueanlæg, hvilket sikrer  en god og effektiv korrosionsbeskyttelse af stål og jern.

​Til emner hvor man ønsker en høj grad af korrissionsbeskyttelse, men pga. størrelse eller varmepåvirkning ikke kan varmgalvanisere, kan vi anbefale en metallisering med aluminium-zink udført på sandblæst overflade.​

Nedenfor kan du læse mere om korrosionsbeskyttelse af jern og stål.

 

Metallisering i Vamdrup

Metallisering styrker og beskytter

Metallisering ses ofte som et fuldblodsalternativ til emner, der er for store til galvanisering, ligesom metoden er yderst brugbar som alternativ til varmforzinkning, når konstruktionen bliver for stor.

RH Sandblæsning udfører professionel metallisering, der tager afsæt i en af vores spidskompetencer: sandblæsning. Inden vi kan metallisere et emne, kræver det grundig afrensning med sandblæsning. Den proces renser dog ikke bare, men bevirker, stålet får en mere ru overflade, hvilket gør, at metalliseringen hæfter bedre og derved bliver stærkere – ligesom det bliver lettere at påføre maling efterfølgende.

Det bedste resultat opnås med en optimal ru og renhedsgrad, som vi typisk skaber på zink-, aluminiums- eller zink-aluminiumslegering, men også kan klare i andre omfang.

Formålet er naturligvis at skabe den bedste korrosionsbeskyttelse af stål eller korrosionsbeskyttelse af jern, da metalliseringsmetoden bremser fremskyndelsen af korrosion.

Korrosionsbeskyttelse af stål og jern

Hvorfor er korrosionsbeskyttelse af stål og jern nødvendigt? Årsagen er, at alt fra kuldioxid til den syreholdige regn kan nedbryde metalelementer, der står i det fri. Metallisering er derfor en ekstra beskyttelse, som forlænger levetiden på dine emner.

Når man beskytter sine stål og jern produkter imod korrosion, er det essentielt, de ikke har svage punkter. Det kan f.eks. være områder, der ikke er rengjort ordentligt forud for metalliseringsprocessen, hvorfor legeringen hviler på et beskidt område, som dermed lettere falder af og blotter elementet.

Grundighed er et nøgleord, når man arbejder med coating, da kun et gennemført resultat yder ordentlig korrosionsbeskyttelse af stål og jern. Det forstår vi hos RH Sandblæsning, og derfor arbejder vi altid med fokus på høj kvalitet – uden at glemme konkurrencedygtige priser.

Kontakt os selv og hør mere.

NB! RH Sandblæsning har adresse i Vamdrup, ikke langt fra motorvejen, hvorfor du let finder frem til vores værksted.