Metallisering

Metallisering og korrosionsbeskyttelse af stål og jern i højeste kvalitet. Vi holder til i Vamdrup nær Kolding.
Tag kontakt

Metallisering af højeste kvalitet i Vamdrup

Metallisering er et rustbeskyttende lag, som er væsentlig bedre end zinkmaling. Metalliseringen udføres med det nyeste udstyr indenfor lysbueanlæg, hvilket sikrer  en god og effektiv korrosionsbeskyttelse af stål, jern og metal.

​Til emner hvor man ønsker en høj grad af korrissionsbeskyttelse, men pga. størrelse eller varmepåvirkning ikke kan varmgalvanisere, kan vi anbefale en proces med aluminium-zink udført på sandblæst overflade.​

Nedenfor kan du læse mere om korrosionsbeskyttelse af jern og stål.

 

Metallisering i Vamdrup

Rustbeskyttelse, der styrker dine elementer

Metallisering ses ofte som et fuldblodsalternativ til jern- og stålkonstruktioner, der er for store til galvanisering. Dertil er metoden yderst brugbar som alternativ til varmforzinkning, når konstruktionen bliver for stor.

RH Sandblæsning udfører professionel metallisering, der tager afsæt i en af vores spidskompetencer: sandblæsning.

Inden vi kan metallisere et emne, kræver det grundig afrensning med sandblæsning. Den proces renser dog ikke bare, men bevirker, stålet får en mere ru overflade. Det gør, at metalliseringen hæfter bedre og derved bliver stærkere – ligesom det bliver lettere at påføre maling efterfølgende. Direkte oversat betyder det bedre rustbeskyttelse af jern, stål og metal. 

Det bedste resultat opnås med en optimal ru og renhedsgrad, som vi typisk skaber på zink-, aluminiums- eller zink-aluminiumslegering, men også kan klare i andre omfang.

Formålet er naturligvis at skabe den bedste korrosionsbeskyttelse af stålet eller jernet, da metalliseringsmetoden bremser fremskyndelsen af korrosion.

Korrosionsbeskyttelse af stål og jern

Korrosionsbeskyttelse af stål og jern er nødvendigt. Årsagen er, at alt fra kuldioxid til den syreholdige regn kan nedbryde metalelementer, der står i det fri. Metallisering er derfor en ekstra beskyttelse, som forlænger levetiden på dine emner.

Når man rustbeskytter sine stål og jern produkter, er det essentielt, de ikke har svage punkter. Det kan f.eks. være områder, der ikke er rengjort ordentligt forud for metalliseringsprocessen. I så fald hvilker legeringen på et beskidt område og falder lettere af. Det blotter elementet og gør det mere sårbart.

Grundighed er derfor et nøgleord, når man arbejder med metallisering og korrosionsbeskyttelse af stål og jern.

Dét forstår vi hos RH Sandblæsning, og derfor arbejder vi altid med fokus på høj kvalitet – uden at glemme konkurrencedygtige priser.

RH Sandblæsning har adresse i Vamdrup  nær Kolding – ikke langt fra motorvejen, så du let kan finde frem til vores værksted. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere eller har spørgsmål.    

Kontakt os her.