SANDBLÆSNING AF METAL I VAMDRUP

Vi sandblæser for at rense for bl.a. rust, snavs, glødeskaller og gammel maling. Få et professionelt resultat hos RH Sandblæsning.
Tag kontakt
Sandblæsning af metal i Vamdrup

Sandblæsning af metal, jern og stål

Vi udfører sandblæsning af metal, jern, stål m.m. for at rense emnerne for rust, snavs, glødeskaller, gammel maling etc. Formålet er at rense elementet grundigt og få det bedste udgangspunkt for den videre behandling – som f.eks. metallisering, industrilakering, maling, limning eller vulkanisering.

Vi udfører sandblæsning af metal, jern, på stålkonstruktioner, støbegods, procesteknisk udstyr der kræver omfattende rustbeskyttelse m.m. – på emner op til ca. 9 tons.

Sandblæsning udføres som udgangspunkt med stål grit og sand med forskellig finhed, kan aftales nærmere.

Vi holder til i Vamdrup nær Kolding, hvorfra vi løser dine opgaver med afsæt i vores værdier om kvalitet og punktlighed.

Vores sandblæserkabine og malerkabine har følgende mål:

)

4,6 m.

i højden
.

16,5 m.

i længden
,

5,5 m.

i bredden

Hvad er sandblæsning?

Spørger man Wikipedia, er svaret, at ”Sandblæsning er en proces man anvender til afrensning af blandt andet stål og beton”.

Hos RH Sandblæsning er vi specialister i at rense stålelementer ved at bruge sandblæsning som rensemetoden. Formålet er at rense elementet, så det er helt frit for rust, malingsrester, glødeskaller eller andet, så det kan metalliseres eller lakeres.

Netop fordi metallet skal metalliseres eller lakeres, er det vigtigt, at det er renset helt frit for skidt og snavs. Det sikrer nemlig, at overfladen er egnet, da lakeringen vil binde sig til metallet og ikke løstsiddende skidt.

Få den rette rådgivning

Med mere end 20 års brancheerfaring er RH Sandblæsning et oplagt bud på en god samarbejdspartner.

Vi råder ikke blot over moderne udstyr og viden om de bedste metoder, men har også praktisk erfaring med stålelementer af enhver type. Derfor sikrer vi dig altid et godt resultat til dine opgaver – hvad end der er tale om sandblæsning af fælge eller et større projekt for en erhvervsdrivende eller byggevirksomhed.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os med din forespørgsel og for vejledning omkring, hvordan vi bedst kan hjælpe med at løse din opgave.

Vi sikrer kvalitet og flot finish

Hos RH Sandblæsning har vi en stor kabine på 4,6 m i højden x 16,5 meter i længden x 5,5 m i bredden.

Her kan vi behandle selv store elementer, som vi renser fri for selv de mest genstridige urenheder ved at bruge de rette sandkorn og den rette blæsehastighed.

Da vi ikke blot specialiserer os i sandblæsning af metal, men samtidig kan hjælpe dig med den efterfølgende overfladebehandling, er vi med vores base i Vamdrup et oplagt valg for dig i Trekantområdet.

Få en god pris på sandblæsning af metal

Har du spørgsmål til en opgave, der vedrører sandblæsning eller overfladebehandling – og er du i tvivl om, hvorvidt RH Sandblæsning kan hjælpe dig? Så kontakt os endelig for en snak om dine behov og et uforpligtigende tilbud.

Vi er altid klar til at hjælpe med god rådgivning og knowhow, som er med til at sikre dig den bedste løsning med sandblæsning af metal i Vamdrup, hvor vi har vores dygtige ansatte og moderne udstyr klar.

Kontakt os ved at udfylde formularen på denne side, skrive til info@rh-sandblaesning.dk eller ring på tlf. +45 3025 4679.